maandag 9 september 2013

Germaine De Capucchini PUREXPERT

Een tijdje geleden zei ik al eens dat ik nogal 'n onzuivere huid had, daarom maak ik regelmatig een bezoekje bij mijn schoonheidsspecialiste. En alsof dit nog niet genoeg is, heb ik op mijn wangen soms ook nog eens last van droge plekken! Heel vervelend, dus stelde mijn schoonheidsspecialiste voor om Germaine De Capucchine PUREXPERT uit te proberen...
Ik bestelde PUREXPERT en heb het 3 weken lang uitgetest, en kan ondertussen al mijn mening geven over deze producten! Ik ben enthousiast!

PUREXPERT is een drie stappenplan, die men aanraad twee maal per dag te volgen. Dit stappenplan dient om je huid te reinigen, te vernieuwen en te hydrateren.
Het reinigen doe je met de Extra-comfort cleansing gel, deze gel zorgt ervoor dat je huid wordt schoongemaakt en dat de viezigheid die gedurende de dag op je gezicht komen, eraf worden gehaald.
Het vernieuwen doe je met de tonic. Hierin zit salicylzuur waardoor je huid moet gehydrateerd en vernieuwd zijn!
Het hydrateren doet je met de No-stress hydrating cream. Deze crème zorgt ervoor dat je hydrateert, verkwikt en straalt.

Dit is een korte samenvattig van de gebruiksaanwijzing, maar is dit nu effectief allemaal zo? Wel ja, ik ben tevreden. Of mijn huid na het gebruik van de crème meer straalt kan ik niet zeggen. Maar ik ben wel tevreden!


  • De gel is geurloos, en moet je op een vochtig gezicht aanbrengen. Doordat de gel in contact komt met water begint het lichtjes te schuimen, niet te veel... Juist genoeg om je huid schoon te maken! Na de reiniging ziet mijn huid er ook duidelijk schoon uit, deze gel doet goed zijn werk! Hij bevat 30 ml, wat niet zo veel is... En hij is bij mij jammer genoeg dus al bijna op!

  • De tonic is ook vrijwel geurloos, ik breng de tonic aan op een watje en verdeel het zo op mijn gezicht. Het voelt aangenaam en verfrissend aan. Ook na het aanbrengen voelt mijn gelaat goed aan, mijn huid voelt niet trekkerig aan. Ook deze tonic doet prima zijn werk. Er zit 50 ml in de flacon, wat ook niet zo heel veel is... Maar hij is zuinig in gebruik!

  • De crème heeft een heel lichte, zoete geur. Hij heeft een zachte textuur en dringt onmiddelijk in de huid in! Mijn huid voelt gehydrateerd aan, en van droge plekjes is er helemaal geen sprake! In de pot zit er 50 ml, hij is zeer zuinig in gebruik. Ik ga hier dus nog een tijdje mee kunnen doen!

Ik ben duidelijk heel enthousiast over deze producten. Wat voor mij wel een groot minpunt is, is dat de verpakking van de gel en de tonic vrij klein is. Met de gel kan ik maar een goede maand doen, wat niet echt heel lang is...
Dit setje kost 39,80€ en is te koop bijschoonheidsspecialistes die met het merk Germaine De Capucchini werken. Vraag ernaar bij jouw schoonheidsspecialiste!

Heb je nog vragen of tips? Laat gerust iets achter bij de comments.
xxx Celien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je commentaar!