maandag 9 september 2013

Germaine de Capucchini Bronzer

Volgens mij zijn de meeste mensen niet echt gekend met Germaine De Cappuchini. Eerlijk? Enkele maanden geleden kende ik het merk ook niet, tot ik bij mijn schoonheidsspecialiste een gelaatsverzorging liet uitvoeren...
Germaine De Cappuchini is een merk dat enkel bij schoonheidsspecialistes zelf te kopen is, het is dan ook een merk dat schoonheidsspecialistes zelf gebruiken.
Na een gelaatsverzorging wou mijn schoonheidsspecialiste deze bronzer mij eens laten testen. 'Geen enkel probleem, ga je gang!' Zei ik tegen haar, et voila! Ik was verkocht! Toen ik thuiskwam merkte mij moeder direct op dat ik niet a naturel thuiskwam... 'Wat mooi! Heel natuulijk.' Zei ze, en ze was ook verkocht. Bij mijn volgende afspraak bestelde ik de bronzer, en na even wachten is hij toegekomen.

Zoals je ziet heeft de bronzer een lichter en een donkerder kleur... Je kunt bij het aanbrengen dus kiezen of je de twee door elkaar mengt, of je kan het lichte deel gebruiken voor je gelaat en het donkere voor de shapen.


En dit is het resultaat zonder verder make-up aan te brengen... Een mooi natuurlijk resultaat, op het eerste zicht leek 't nogal vrij donker te zijn. Aangezien ik een vrij bleek type ben, maar toch staat dit heel mooi. Ik heb het lichtste deel van de bronzer gebruikt voor mijn gezicht, het donkerste voor te shapen.
 
En dit is nog een foto waar ik verder mijn dagelijkse make-up heb gebruikt!
De bronzer bevat SPF 15 en is te koop bij schoonheidsspecialistes die met het merk Germaine De Cappuchini werken. De bronzer kost 49,50€. Vraag ernaar bij jouw schoonheidsspecialiste.
 
Ik hoop dat jullie er ies aan gehad hebben, vinden jullie het ook leuk om iets duurdere producten te zien? Of toch liever enkel budget producten? En hebben jullie misschien nog tips voor ons? Laat gerust iets achter bij de comments!
 xxx Celien


2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Toch een beetje te prijzig naar mijn mening, geef mij maar budget ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is idd vrij prijzig! Maar zeker zijn geld waard! Al kunnen bepaalde budget producten er zeker aan tippen. :)

      Verwijderen

Bedankt voor je commentaar!