vrijdag 22 augustus 2014

Ootd 22/08/2014

Hoi iedereen! 
Vandaag ben ik er weer met een outfit of the day. Vandaag is het een slechte 'zomer'-dag. Best wel koud voor deze tijd van het jaar... Maar echt erg vond ik het niet want dan kon ik één van mijn favoriete jasjes terug aantrekken !



Jasje : h&m 
Zwart topje : h&m 
Khaki broek : h&m 
Allstars : ken shoe 
Armani Jeans tas : Transit wijnegem



maandag 16 september 2013

H&M duo lip & volume mascara

Toen ik deze week de nieuwe lippenstift en mascara van H&M i de winkel zag ligge, was ik heel nieuwsgierig... Enkele euro's armer, maar met deze producten in mijn tas wandelde ik nieuwsgierig naar huis! 


De lipstick is eigenlijk niet zomaar een lipstick. Het is namelijk een lipstick en lipgloss! Je kan dus de lipstick afzonderlijk gebruiken of samen met de lipgloss! Of de lipgloss alleen kan natuurlijk ook. 

 Zo ziet de lipstick/lipgloss eruit. Langs de ene kant de lipstick, langs de andere kant de lipgloss.
 
En dit zijn de swatches. Links de lipsticks, in het midden de lipsticks met de lipgloss erover heen en recht enkel de lipgloss. Ik ben heel tevreden over deze lipsticks/lipgloss! Ze zijn goed gepigmenteerd, zeker met de nude lipstick ben ik tevreden. Hij heeft namelijk een matte finish, zo een ontbrak nog in mijn stash!
En dit is de mascara, hier ben ik niet zo tevreden over. Het borsteltje is zeer groot, even groot als mijn oog. Ik kan de mascara niet goed aanbrengen, ik weet niet hoe het komt... Het is alsof de mascara niet aan mijn wimpers blijft kleven... Nee, dit is geen topper!

De lipstick/lipgloss is te koopt voor 4,95€, de mascara 2,95€ in een H&M bij jouw in de buurt.
xxx Celien

vrijdag 13 september 2013

Tangle Teezer Compact

Elk meisje met lang haar kent dit wel... Je haren zitten vol met knopen en het doet verschrikkelijk veel pijn om ze er uit te borstelen. Wel, ik heb iets gevonden dat voor veel meiden zal helpen!

woensdag 11 september 2013

Mijn Tattoo's !


Heey allemaal! Het is eens iets anders dan fashion of beauty. Maar toch heeft het met je uiterlijk te maken en bepaald het ook wie je bent. Graag deel ik met jullie mijn 'tattoo-ervaringen'.

L'oréal BB crème Luminizer Code

BB crèmes, je vindt ze overal... voor elk huidtype, voor elke prijs, voor elke leeftijd,... Zelf gebruik ik niet zo vaak een BB crème, ofwel draag ik make-up ofwel niet. Nu kwam ik op het idee om er toch een aan te schaffen, voor wanneer ik toch de deur uit moet maar geen zin heb om make-up op te doen... Ik zag in de Kruidvat de BB crème van L'oréal, Luminizer code en besloot hem te kopen!

dinsdag 10 september 2013

FOTD: Natural Brown

Hier is mijn allereerste Face of the day! Hoeraaaaa! Ik hou eigenlijk van heel natuurlijke make-up, hoe minder glitter, hoe beter... Toch houd ik ervan om oogschaduw aan te doen, het geeft toch net dat tikkeltje meer... :)

maandag 9 september 2013

Wat zit er altijd in mijn handtas?

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik altijd een grote handtas bij me heb... Een grote handtas, met héél veel spullen erin. Hoofdpijn, een wondje, haarlak nodig? Ja, ik heb er altijd een oplossing voor!