vrijdag 13 september 2013

Tangle Teezer Compact

Elk meisje met lang haar kent dit wel... Je haren zitten vol met knopen en het doet verschrikkelijk veel pijn om ze er uit te borstelen. Wel, ik heb iets gevonden dat voor veel meiden zal helpen!


Wat zijn Tangle Teezer's?
Dit zijn anti-klit borstels. Ze bevatten kleine en grote tandjes die flexibel door het haar heen glijden in plaats van aan het haar te trekken. Als ze aan je haar zouden 'trekken' ontstaat er haarbreuk.



Ik had al eerder van deze borstels gehoord, maar had er toen niet echt aandacht aan besteed. Wist eerst ook niet waar ik ze moest halen. Totdat een vriendin van me op een dag zei : 'kelly, dit moet je echt proberen, het doet totaal geen pijn meer en ik geraak zo gemakkelijk door me haar!'.
Ik was zeer onder de indruk ervan en ben meteen naar Pro Duo gegaan om ééntje te kopen. Je hebt twee soorten in verschillende kleuren.
Ik koos voor een compacte versie zodat die gemakkelijk in me handtas kon om overal mee naar toe te nemen. En natuurlijk nam ik de zwart met goude Tangle Teezer!

Deze Tangle Teezer kostte me €13.85 dankzij de Pro-duo klantenkaart. (dit kan je enkel verkrijgen als je opleiding volgt of een beroep doet in de schoonheidssector).
Zonder zo'n kaartje kost het je €16.

Zo zien de tandjes eruit. Zeer flexibel en het doet geen pijn!
Het is erg fijn dat je na het wassen van je haren het zo gemakkelijk kunt borstelen! Het glijd als het ware erdoor.



Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust!
xxx Kelly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je commentaar!