woensdag 11 september 2013

L'oréal BB crème Luminizer Code

BB crèmes, je vindt ze overal... voor elk huidtype, voor elke prijs, voor elke leeftijd,... Zelf gebruik ik niet zo vaak een BB crème, ofwel draag ik make-up ofwel niet. Nu kwam ik op het idee om er toch een aan te schaffen, voor wanneer ik toch de deur uit moet maar geen zin heb om make-up op te doen... Ik zag in de Kruidvat de BB crème van L'oréal, Luminizer code en besloot hem te kopen!
In deze BB crème zit SPF 15, een pluspunt maar toch zou de SPF iets hoger mogen zijn...De kleur van de crème is licht, er is ook nog medium. Wat beloven ze voor deze BB crème?:
  • Deze crème hydrateert je huid 24uur lang.
  • Het beschermt de huid tegen UVA- en UVB stralen dankzij de SPF15 filter.
  • Er zitten egaliserende bestanddelen in die je huid helpen te egaliseren en te stralen.
  • De crème helpt oneffenheden te camoufleren.
  • De lichtweerkaatsende bestanddelen laten je huid onmiddelijk stralen.
Volgens testen moet deze crème de huid onmiddelijk vervagen, doen stralen en egaler maken.


De crème is vrij dik, op het eerste zicht lijkt hij vrij goed te dekken... Maar na het meermaals te testen viel dit toch een beetje tegen!

Dit is het resultaat nadat ik de BB crème heb aangebracht... Mijn eerste reactie: Valt tegen! Deze BB crème heeft mijn huid helemaal niet helpen egaliseren, en ook de oneffenheden die ik heb zijn niet gecamoufleerd... Zoals ik al zei heb ik deze crème meerdere keren uitgetest, en ik zal nog even een close-up geven van mijn oneffenheden die periode...

Zoals je ziet zijn de oneffenheden nog steeds goed te zien, in mijn geval zijn oneffenheden (kleine) puistjes... Een tegenvaller dus, wat dit moet een goede BB crème zeker kunnen camoufleren...

En hier zie je een foto waar ik mijn verdere make-up heb aangebracht.

Dit zijn de producten die ik hiervoor allemaal gebruikt heb.

Zou ik deze BB crème opnieuw kopen? Nee, zeker niet... Deze BB crème werkt gewoon voor mij niet goed genoeg. Misschien is dit wel iets voor mensen die niet zo van make-up houden, en helemaal geen goed dekkende BB crème nodig hebben. Wie weet! :)
Ik heb deze BB crème gekocht in Kruidvat voor 13,95€.

Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben, hebben jullie vragen of tips? Laat gerust iets achter bij de comments!
xxx Celien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je commentaar!